11 Augusti 2022

näringsliv

Popskolan – Årets företagare 2015

NÄRINGSLIV Popskolan, som ägs och drivs av Linda och Richard Hedlund, tilldelades priset som åtets företagare i Österåker 2015. Priset delades ut av Företagarna Täby-Österåker i samband med en företagslunch på Österåkers Golfklubb den 23 april.


- Vi är otroligt stolta och väldigt smickrade över att idag ha tagit emot pris som Årets Företagare Österåkers kommun. Vi tackar ödmjukast Företagarna för utmärkelsen, våra elever, deras föräldrar och riktar ett hejdundrande tack till vår underbara personal.
Juryns motivering lyder: Sedan starten år 2011 har Linda och Richard skapat en familjär och modern musikskola med visionen att inspirera och väcka musikglädje hos alla åldrar.
Först med det senaste – Popskolan är suveränt duktiga på att hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och på den senaste musiken. Ett specialteam, med representanter från de professionella musikerna, låtskrivarna & producenterna som arbetar på Popskolan, utformar tillsammans ett attraktivt och unikt kursutbud för skolan.
Lokalt engagemang – skolans elever och duktiga musiker uppträder gärna och ofta med stor proffsighet vid olika lokala evenemang i Österåkers kommun. Man deltar också aktivt i kommunens näringsliv genom att bland annat var med i styrgruppen som arrangerar kommunens Näringslivsdag och årliga företagarmässa.
De är även goda förebilder i sitt välgörenhetsprojekt och den ideella föreningen Pop AID, där de genom sina musikaliska projekt bidrar till att bygga en barnby i Ghana.